STK'lar Bahçede Buluştu: İDSB ve TGTV'den Uluslararası İş Birliği Adımı

❝ TGTV - İDSB Üyeleri Bahçe Kahvaltısında Bir Araya Geldi 

İstanbul, 3 Eylül 2024 - Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) ve İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB), 3 Eylül 2024 Salı günü TGTV Genel Merkezinin bahçesinde gerçekleştirilen üye kahvaltılı buluşmada 20 yerli ve yabancı STK temsilcisiyle bir araya geldi. 

♦ Kahvaltıdan İşbirliklerine Etkinlik, TGTV ve İDSB üyelerinin birbirleriyle tanışmalarını ve Kasım 2024’te düzenlenecek olan 4. Uluslararası STK Fuarı için ön hazırlıklar yapmalarını amaçlıyor. TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Av. İsmail Tuğrul, yaptığı açılış konuşmasında, buluşmaların STK'lar arası diyalog ve işbirliği için büyük önem taşıdığını vurguladı. 

♦ Fuar Hazırlıkları ve Tematik Tartışmalar Buluşma için Konya'dan gelen TİMAV Başkanı Sami Bayraktar, fuarın tematik konuları da içinde bulundurabileceği ve STK'ların ortak kararlar almasına katkı sağlayabileceğini dile getirdi. Uluslararası 4.Fuarı, STK'lar arasında bir heyecan yarattığı ve bu tür etkinliklerin sinerjiyi artırarak daha geniş çapta işbirliklerine zemin hazırladığı belirtildi. 

♦ Aile Fotoğrafı Etkinlik, katılımcıların aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Bu buluşma, hem yerel hem de uluslararası düzeyde STK'ların birbirleriyle daha yakın çalışmalarını sağlamak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirildi.