STK TEMSİLCİLERİ, BAHÇE KAHVALTISINDA BULUŞTU

TGTV - İDSB üyeleri, Uluslararası 4. STK Fuarı’nın Genç Katılımcılar ve Uluslararası İş Birliği İçin Önemine Dikkat Çekti

TGTV - İDSB Bahçe Kahvaltıları Üye Buluşmaları serisinin sonuncusu 24 Eylül 2024 Salı günü sabah saat 07.30’da, gerçekleştirildi. Bu anlamlı buluşmaya 15 sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisi katıldı. Etkinlik, TGTV Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Metin Uçar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Uçar, katılımcılara hoşgeldiniz diyerek 21-23 Kasım 2024 tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası 4. STK Fuarı hakkında genel bir bilgilendirme yaptı. 

Toplantıda, 4. STK Fuarı İcra Kurulu koordinatörleri Kemal Kaya ve Adil Yarangümeli de söz aldı. Fuarın etkinlik programı, katılım süreçleri ve fuarın sunduğu fırsatlar hakkında detaylı bilgiler verdi. 

Katılımcı STK temsilcileri, fuarın İslam dünyası ve uluslararası iş birliği açısından taşıdığı önem üzerinde durdu. Temsilciler, özellikle genç katılımcıların fuara ilgisinin artırılması, İslam dünyası sanat köşesi oluşturulması, uluslararası eğitim imkanları ve fon sağlayıcı kurumların fuara katılımının üzerinde durdular. 

Kahvaltı sonunda katılımcılarla birlikte aile fotoğrafı çekildi ve STK temsilcileriyle fuar hakkındaki beklentileri üzerine röportajlar yapıldı. Bu son buluşma, fuar öncesinde heyecanı ve katılımı daha da artıran bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti. Etiketler:
#STKFuarı #İDSB #TGTV #BahçeKahvaltısı #İslamDünyası #UluslararasıİşBirliği  #FonSağlayıcılar #STKBuluşması