Ak Parti İstanbul İl Başkanı TGTV’ye Hayırlı Olsun Ziyareti Yaptı.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Genel Merkezi'nde, TGTV'nin yeni başkanı Av. İsmail Tuğrul'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret, 11 Temmuz 2024 tarihinde Eyüpsultan'daki TGTV Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

Ziyarete, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin yanı sıra STK'lardan sorumlu başkan yardımcısı Mehmed Emin Özkaya da katıldı. TGTV heyeti ise Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı İsmail Tuğrul, Başkan Yardımcıları Bülent Şen ve Ercan Vergili ile Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri, Mehmet Yıldız, Abdulkadir Yazıcı ve Hakan Ustabaş'tan oluştu.

 Görüşmede, TGTV'de başkanlığa seçilen Av. İsmail Tuğrul'a hayırlı olsun dilekleri iletildi ve görüş alışverişinde bulunuldu. TGTV Başkanı İsmail Tuğrul, sivil toplumla buluşmanın siyasete güç katacağını vurguladı. Osman Nuri Kabaktepe de, STK çatı teşekkülü olan TGTV'ye başkan seçilmesinden dolayı İsmail Tuğrul'u tebrik ederek, günün anısına Ayasofya plaketi takdim etti. TGTV Başkanı da, Kabaktepe’ye TGTV’nin hazırladığı Göç, STK’larda Gençleştirme, Din Eğitimi Destek Programları ve Kahramanmaraş Deprem Raporlarını verdi.