TGTV’den “Gazze için İmza Kampanyasına” Destek Çağrısı

TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Av. İsmail Tuğrul, İstanbul 2 No’lu Baro'nun Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne yaptığı başvuruya destek vermek amacıyla tüm TGTV Üyelerini başlatılan imza kampanyasına katılmaya davet etti.

TGTV, Soykırımcı İsrail’in yapmakta olduğu katliama karşı başlatılan bu uluslararası online imza kampanyasını, üye kurumlarının kendi iletişim ağına duyurulması için çağrı yapmaktadır. 

Bu kritik süreçte sesimizi daha güçlü duyurmak adına, aşağıdaki linki tıklayarak imzanızı atabilir, bu linki, ulaşabildiğiniz herkese yayarak imza sayısını milyonlara çıkartılmasına yardımcı olabilirsiniz. Birlikte hareket ederek adaleti sağlamak ve zulme karşı durmak için desteğinizi bekliyoruz! 

İmza İçin: gazzeicinimza.org 


ÖRNEK İLAN
Sesimizi Yükseltelim: Gazze İçin İmza Kampanyasına Katılın
İstanbul 2 No’lu Barosu'nun Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne yaptığı başvuruya destek vermek amacıyla başlatılan imza kampanyasına katılmanız için sizleri davet ediyoruz. İsrail'in Gazze'deki soykırımına karşı durmak için imzanız çok önemli! Bu kampanyayı desteklemek için lütfen aşağıdaki linke tıklayın ve imzanızı atın. Ayrıca, bu linki kendi iletişim ağınızda paylaşarak daha fazla insanın katılımını sağlayın. 

İmza İçin: gazzeicinimza.org