15 Temmuz’un 8. Yıl Dönümünde, Milletimizin Zaferi İle Gurur Duyuyoruz !

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV)  15 Temmuz’un 8. Yıldönümü dolayısıyla aşağıdaki basın bildirisini yayınlamıştır.

15 Temmuz, hain bir kalkışmaya karşı milletimizin topyekûn direnişini ve milli birlik ruhunu tüm dünyaya haykırdığı bir gecedir. Milletimiz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, FETÖ’nün ülkemize yönelik işgal girişimine karşı bir araya gelerek, karanlık bir geceyi aydınlık bir zafere dönüştürmüştür.

Geleceğimizi karartmak isteyen hainler, O gece,  meclisimizi bombalamışlar, asker ve sivil toplam 252 vatandaşımızı katletmişler, binlerce kişiyi de uçak, helikopter ve ağır silahlarla acımasızca kurşunlamışlardır.


Küresel güçlerin güdümünde hareket eden ve 15 Temmuz darbe girişiminin faili olan FETÖ, düşman ordularını aratmayacak bir şiddetle milletimize saldırmıştır.

Hain darbe girişimi, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, milletimizin cesareti, vatansever güvenlik güçlerimizin cansiperane mücadelesiyle 21 saatte kontrol altına alınarak bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Geçmişten bugüne şehadet çağrısıyla vatanına ve mukaddesatına sahip çıkan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. 

15 Temmuz gecesi, sokağa çıkan, sala sesleriyle isyanı bastıran, özgürlük nöbetleriyle darbecilere meydan okuyan kahramanlara teşekkür ediyoruz.   Yalancı dindarlık maskesi altında faaliyet gösteren, İslam’ın inanç, ibadet ve ahlak esaslarını tahrif eden, siyasi, ideolojik ve ekonomik hedefleri olan FETÖ, hala ülkemiz dışında da olsa faaliyet gösteren uluslararası istihbarat ve terör örgütüdür. Dini kavram ve değerler yoluyla insanları aldatan, Müslümanların zekatını, sadakasını ve kurbanını çalan, genç nesillerin inancını bozan bu sapık örgütle mücadele asla ihmal edilmemelidir.

Her 15 Temmuz gecesi, camilerimizin minarelerinden yükselecek selalarla, FETÖ ve benzeri düşmanlara karşı dimdik ayakta durduğumuzu göstermeliyiz.


Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) olarak, üye kuruluşlarımızla birlikte kahraman milletimizin 15 Temmuz zaferini kutluyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere mücadeleye destek olan tüm vatanseverlere, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 

Milli iradeye ve ülkemizin bağımsızlığına sahip çıkalım! 

15 Temmuz milletimizin zaferidir. Bu zaferi daima gururla analım ve yaşatalım! 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

    Av. İsmail Tuğrul TGTV 

Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı